Lanfall V6 * 30/11 – 2/12 2018 * 288 seats * Aartrijke (Zedelgem)

 

2017 is nu al een tijdje achter de rug en 2018 belooft een fantastisch jaar te worden!

Eerst en vooral heten we ons nieuwe crew-lid Robin welkom én voorzitter Joachim is met de geboorte van hun 2e kindje Lotte volop bezig met het verzekeren van de toekomst van Lanfall. Enkel maar goed nieuws dus om het nieuwe jaar mee van start te gaan!

Een goeie start is één ding, maar wat zijn wij dan van plan in het komende jaar?

Enerzijds wagen we ons aan een nieuw concept als aanvulling van onze activiteiten. Om onze ervaring op vlak van catering én het materiaal dat we ondertussen bezitten optimaler te kunnen benutten, zullen we voortaan ook deelnemen aan andere grote evenementen in de buurt om de mensen van eten en drank te voorzien. Daarnaast is het de bedoeling dat we de mensen kunnen laten kennismaken met Lanfall en er komt ook nog een interactieve toets bij (een VR-setje staat er rap… 🙂 ).

Anderzijds is er natuurlijk dat ene moment waarvoor we dit alles doen en dus stellen we jullie bij deze met trots voor:

In grote lijnen blijven we hetzelfde doen als de afgelopen twee jaar, maar wat natuurlijk onmiddellijk opvalt is de datum. Na een grondige analyze van de afgelopen editie, waar we eerlijkheidshalve uit moeten concluderen dat de opkomst jammer genoeg niet voldeed aan onze verwachtingen, hebben we besloten om voor het eerst sinds het bestaan van Lanfall voor een nieuwe datum gaan. Lanfall zal dit jaar doorgaan tijdens het weekend van 30/11 – 2/12 2018.

De website wordt zo snel mogelijk onder handen genomen om die terug klaar te stomen voor de komende editie van Lanfall en hou zeker ook onze Facebook pagina in de gaten!

Hopelijk mogen we jullie ook dit jaar weer terug verwelkomen op Lanfall V6!